nannie schuller
 
zangles, stemvorming en ensemblezang

ensembles

Kwintessens

Ik zing in het  vocaal en instrumentaal ensemble Kwintessens, waar ik ook de leiding over heb. Wij voeren regelmatig cantates en motetten uit in en buiten diensten in de Oude Lutherse Kerk.

Hieronder kun je eerst naar twee (repetitie)opnames uit 2020 van een klein ensemble uit Kwintessens luisteren. Wegens de coronamaatregelen was optreden in een groter verband niet mogelijk.

 De eerste opname is uit de zomer van 2020. Het uitgevoerde werk is Ubi caritas van Ola Gjeilo

 De tweede opname is een oud kerstliedje, Entre le boeuf et l' âne gris in een bewerking van Felix de Nobel. De opname is gemaakt tijdens een repetitie in december 2020. 


 Hieronder een fragment uit een (oudere) opname van een uitvoering van de 'Messe des pauvres'  van Erik Satie door vocaal ensemble Kwintessens.

En hier een opname van het slotkoor uit de cantate ' Ja, mir hast du Arbeit gemacht'  van Johann Ludwig Bach door vocaal en instrumentaal ensemble Kwintessens o.l.v. Nannie Schuller


Johann Ludwig Bach, 'Ja, mir hast du Arbeit gemacht'
JL Bach Ja, mir hast du Arbeit gemacht_8_Chorus.mp3 (4.87MB)
Johann Ludwig Bach, 'Ja, mir hast du Arbeit gemacht'
JL Bach Ja, mir hast du Arbeit gemacht_8_Chorus.mp3 (4.87MB)


Spui Projectkoor

Verder leid ik  het Spui Projectkoor, dat drie tot vier keer per jaar optreedt. Wie mee wil zingen met het Spui Projectkoor kan via de mail contact opnemen.


Vocaal kwartet

Daarnaast treed ik op met een vocaal kwartet op afdelingen van zorginstellingen. Het repertoire is divers en altijd a capella. Ook leerlingen worden soms uitgenodigd om iets te zingen als het repertoire past in het programma.